Voorbeelden...

Voorbeelden 

Op deze pagina diverse voorbeelden van films die Broadcasts, onderdeel van www.viacommunio.com de laatste tijd heeft gemaakt. Variërend van lokale, tot internationale producties, voor zowel MKB als grootbedrijven. 

Promo voor woning in Rosmalen...

Soms is een kort filmpje van een minuut over een te verkopen woning dé remedie om aandacht te krijgen van potentiële kopers. Dit is er een voorbeeld van: 

Bedrijfsnieuws... video

Broadcasts Europe is onderdeel van Via Communio. Wil je meer weten van onze activiteiten? In iets minder dan vier minuten krijg je het hele overzicht. 

Met de Boa's op stap

Boa's zijn buitengewone opsporingsambtenaren die in de wijken van Harderwijk prima werk verrichten. Een reportage in de wijk Drielanden, waarin ook de verantwoordelijke wethouder optreedt. Inmiddels een paar duizend keer bekeken op sociale media... Dit in opdracht van de afdeling Stadstoezicht van de Gemeente Harderwijk.

Jaarlijks ontvangt Drabbe te Nootdorp, groothandel in allerlei handvatten in verschillende materialen, duizenden cursisten. Omdat directeur Maarten Drabbe er niet altijd bij kan zijn, verzocht hij ons om een kennismakingsfilm te maken. Dit is de webversie. Script, regie en voice-over Dick Maes Broekema, camera en montage, Rinske Brons. 

Texas Digital Systems Europe is producent van visual imaging systemen. Over de invloed van informatie en visuele technieken heeft CEO van dit bedrijf, Cornelis Bonnet een interview met Prof.Dr. Pieter Adriaans, filosoof, hoogleraar artificual intelligence aan de VU en tevens kunstenaar. Dit is een trainer die de kijker opwekt om naar de site te gaan om het gehele interview te zien. Script, camera en regie: Dick Maes Broekema, vertaling Van der Linden in Bussum, Voice-Over Chris Brookers (UK). 

Restaurant De Admiraal wil wat meer laten zien van haar kunnen en de plaats waar zij zich bevindt: aan de nieuwe Boulevard van Harderwijk. Script en voice over Dick Maes Broekema, Drones Hans Oordt, montage Wesley Lups. 

DialioID (Nieuwegein, Harderwijk), introduceert een dispenser/computerprogramma waarmee barcodes worden omgezet in RFID-labes. Gefilmd op locatie met speciale lampen. Script, camera en montage: Dick Maes Broekema, voice-over: Mike Porter (UK) 

Claudine Bonnet heeft een coachingspraktijk en wilde die breder onder de aandacht brengen. Via Communio maakte een nieuwe website voor haar en Broadcasts een aansprekende nieuwe film. Deze is inmiddels op haar site duizenden keren bekeken. 

A&A Holding is houdstermaatschappij van enkele bedrijven in de IT-sector. Met name voor de institutionele markt wilde ze een Internationale film over haar mondiale activiteiten. Script: Dick Maes Broekema, editing Rinske Brons, voice over Christ Brooker (Belgë, UK) 

België, Katholieke Universiteit Leuven, een interview met de Benedictijner monnik Dirk Hanssens, abt van de Keizersberg. Is de inhoud van een preek anders als je Benedictijner bent of niet en heeft dat invloed. Interviewer Wybo neemt er de tijd voor, en Dirk Hansens ook. Een tweegesprek. Bijdrage Broadcasts: Opname met twee camera's op locatie, verlichting, voice-over en montage. 

Promotiefilm voor Sportcentrum Iedema in Harderwijk: regie, camera Kay Lee Yung, montage Broadcasts

Torrefaction is een een proces waarbij struiken, hout en oud hout worden getransformeerd tot briketten, palltes en houtskool. Deze film is bijna 36000x bekeken:  de proeffabriek stond in Steenwijk en is inmiddels verplaatst naar de UK. Camera: Johnny Timisela, Dick Maes Broekema (tevens script,  regie en muziek), montage Rinske Brons, Voice-Over: Chris Brooker (Belgium/ UK) 

Holbox, producent van displays te Echt (L) wilde op eenvoudige wijze laten zien wat er bij de productie ervan komt kijken. Het werd een animatieproductie Rol van Broadcasts: script, uitvoering: Trick Design. Voice-over: Godelieve en Dick Maes Broekema

Animatiefilm Veluwe Portaal, Nunspeet. Bijdrage Broadcasts: script. voice-over,. Animatie: Thomas van Oostrum

Gabriel Financiële Bescherming introduceerde haar Drie Stappen Plan. We hebben de uitleg hiervan in een animatiefilm gegoten; het logo van Gabriël verbeeldt namelijk een kip. Vandaar dit opgevoerd pluimvee. Idee, script Dick Maes Broekema en Natasha Narron. Uitwerking: Trick Design. Voice-over: Martijn Warnas

KLS, inmiddels overgenomen door een ander bedrijf, verkoopt installaties waarmee foutloos medicijnen op rol volgens recept automatisch worden klaargemaakt. Een internationale productie, gefilmd in Italië, Spanje, Frankrijk, Zweden, USA en Nederland. Voice-over en anchorman: Chris Brooker. Opnamen van hem vonden plaats in onze studio in België. 

Engelstalige promotiefilm Havendienst Harderwijk. Bijdrage Broadcasts: Script, regie, camera en montage. Voice-over: John Cassidy (Belgium) 

Duitstalige promotiefilm Havendienst Harderwijk. Bijdrage Broadcasts: Script, regie, camera en montage. Voice-over: Kurt Woischytzky (Berlin, Germany) 

Relimarketing werkt. Dit is een spotje over Vasten, bestemd voor de Katholieke kerk in Harderwijk. De resultaten van een campagme van zes spotjes zijn verbluffend. Er komen steeds meer mensen in de Catharinakerk in Harderwijk. Binnenkort gaan we over deze aanpak een college geven aan de Katholieke Universiteit van Leuven